Tel. +46 150 753 90


E-post kontakt@ericsberg.se


ÖPPETTIDER

Café och Slottsbutik: tisdagar och torsdagar kl 14-18
Slottsparken: vardagar kl 09-16

|

Lediga tjänster

Kock sökes till AB Ericsbergs Säteri.

Ericsbergs säteri är ett av Sveriges största gods, beläget i det vackra Södermanland. Företaget har flera verksamheter skogsbruk, jordbruk, fastigheter, jakt samt konferens/turism. Vår Vision är: Ericsberg är ledande inom jord- skogsbruk med ett attraktivt kulturarv i världsklass.

Är du utbildat inom kök eller besöksnäring och har några års erfarenhet av detsamma? Är du driven och engagerad? Då har vi jobbet för dig!

Rollen som kock är operativ och du kommer att ha det övergripande ansvaret för köket.

I rollen som kock kommer du jobba med matlagning, varubeställningar, planering, schemaläggning och även ibland ta emot gäster. Det innebär att du kommer få en varierade arbetsdag och många stimulerande och utvecklande uppgifter.

Vem trivs här?

Du har tagit examen från restaurangskola/akademi eller liknande för ett antal år sedan, arbetat inom besöksnäringen/kök sedan dess och är redo för nästa utmaning. Du har gärna erfarenhet från mindre eller medelstora företag, gärna familjeföretag. Du är serviceinriktad, är van att jobba självständigt och tar egna initiativ. Du är noggrann, ordningsam och stresstålig. Vidare skall du ha intresse och engagemang för uppgifterna samt viljan att lära nytt.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett intressant jobb, i en miljö som är enastående. Tillsvidareanställning på 100%.

Är du intresserad?

Då skall du söka snarast möjligt, dock senast den 10 augusti! Tjänsten skall tillsättas i sommar/höst enl. överenskommelse.  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Patrik Andersson på patrik@ericsberg.se

www.ericsberg.se