Weeping Willows den 15:e augusti på Ericsbergs Slott.

 

Biljettlänk

https://blixten.eventim-biljetter.se/webshop/webticket/bestseatselect?fbclid=IwAR3HUHKRJPzZ2EJezPrIvY5rbUPKWeOVie2PfM_gvjxQ7ME74OMWjREmz5M&eventId=157

Viktig information

Plats: Ericsbergs Slott, Katrineholm
Datum: 15:e Augusti
Biljettpris: 595 kr ink serviceavgift
Insläpp: kl 17.30, konsert kl 19.30
Längd: ca 2 timmar

Weeping Willows gör ett fåtal exklusiva spelningar i sommar.

I mars förra året kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten. Vintern ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen. Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar!

I sommar kommer Weeping Willows göra ett fåtal exklusiva spelningar i augusti där de besöker Kalmar, Båstad och Katrineholm. Sedan tidigare är bandet bekräftade till Dalhallas avslutningskonsert i september. 

Insläpp: kl 17:30, konsert kl 19:30
Längd: ca 2 timmar

Medtag gärna något att sitta på (ihopfällbar stol eller filt)
Det är ej tillåtet att ta med sig mat, dryck eller paraplyer in på området. Det kommer finnas servering på plats med olika typer av mat och dryck.

Åldersgräns: 13 år Ledsagare går fritt. (max 1 per HK biljett)

Hcp bokas via Eventim på 0771-130 150. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

Frågor & Svar

Det är viktigt att konserten blir en så trevlig upplevelse som möjligt samt att lagar, regler och förordningar uppsatta av kommun och myndigheter åtföljs. Vi har listat ett antal vanliga frågor och informationspunkter som det är viktigt att du som biljettköpare och besökare tar del av innan ditt besök.

Hur tar man sig till Ericsbergs Slott?

- Ericsberg ligger utanför Katrineholm efter väg 52, på väg mot Nyköping. Man tar sig hit med bil, men det går även bussar på väg 52, då får man sedan gå 1 km till slottet.

Kan man parkera vid området?

- Det finns parkering på området i närheten av konserten

Vad finns det för mat & dryck på området?

- Det kommer finnas ett utbud av mat samt barer med öl, vin och alkoholfria alternativ på området. Mat och dryck är alltså inte tillåtet att ta med då det finns servering på spelstället.

Vad får jag inte ta med mig in på konsertområdet?

- Mat, dryck, flaskor, selfiepinnar, djur, tillhyggen, knivar, paraplyer, systemkameror, videokameror eller annat som bedöms olämpligt får ej medtagas in på konsertområdet. Vid eventuellt dåligt väder finns regncapes att köpa vid entrén.

Finns det sittplats på området?

- Det är ståplats på konserten. Om man vill kan man ta med sig en filt och slå sig ner i gräset, eller ta med egna stolar eller fällstolar in på konsertområdet.
Det kommer också att finnas ett begränsat antal stolar att hyra vid entrén.

Hur ser tillgängligheten ut?

- Av säkerhetsskäl måste tillgänglighetsplats bokas på separata platser. Priset är samma som för vanlig biljett. Ledsagare medföljer utan kostnad mot uppvisande av ledsagarintyg. Det finns tillgänglighetsanpassad toalett på området.

Finns det toaletter på området?

- Det finns toaletter på området, samt tillgänglighetsanpassad toalett.

Vad händer om man plankar in på området?

- Alla plankare polisanmäls & avvisas från platsen. Plankning kan leda till åtal och böter.

Finns det sjukvårdare och säkerhetspersonal på området?

- Ja, det kommer att finnas sjukvårdare samt ordningsvakter på området.

Vad är det för åldersgräns?

- Vi följer Folkhälsomyndighetens ljudrekommendationer vilket innebär att du måste vara 13 år och uppåt för att komma in på konserten. För att handla öl eller vin på serveringarna måste du vara 18 år eller äldre.

Varför kan inte jag som förälder ta ansvar för mitt barns hörsel när vi går på konsert?

- Många undrar varför en som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur en skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Hur köper jag biljett?

- Biljetter köps via www.blixten.se

Hcp bokas via Eventim på 0771-130 150. En ledsagare går med gratis på samma biljett.