Sven-Ingvars den 4:e augusti på Ericsbergs Slott.

Biljettköp

Viktig information

Plats: Ericsbergs Slott, Katrineholm
Datum: 4:e augusti
Biljettpris: 465 kr + serviceavgift
Insläpp: kl 17.30, konsert kl 19.30
Längd: ca 1.5 timmar

Oscar Magnusson, son till Sven-Erik säger; Det handlar egentligen inte om att jag ska ta över, snarare om att hedra och föra pappas livsverk vidare. Jag vill, kan, eller ska aldrig försöka fylla hans skor, men jag vill, kan och ska göra det på det sätt som känns rätt i mitt hjärta. För mig är detta det bästa sättet att kunna ha pappa nära mig och känna att han fortfarande lever inom mig, och ett fint sätt för oss i bandet att tillsammans få möjlighet att uttrycka vår glädje och sorg. Jag tror inte att jag är ensam om att fortsatt vilja ta del av Sven-Ingvars låtskatt.

Länge leve Sven-Ingvars!

Vi fortsätter samarbeta i miljöer utöver det vanliga på Ericsbergs Slott med fokus på kvalitet gällande mat, service och personal tillsammans med Ericsbergs Slotts härliga team. 

Till konsertkvällen kommer också matpaket av olika slag att kunna säljas. Fika, varma rätter eller något gott att dricka kommer kunna köpas. Men picknick är inte tillåten att medta.

Vi ser fram emot ännu en fantastisk sommar i Katrineholm och på Ericsbergs Slott.

Medtag gärna något att sitta på. 

Åldersgräns: 13 år

Ledsagare går fritt. (max 1 per HK biljett)

Frågor & Svar

Det är viktigt att konserten blir en så trevlig upplevelse som möjligt samt att lagar, regler och förordningar uppsatta av kommun och myndigheter åtföljs. Vi har listat ett antal vanliga frågor och informationspunkter som det är viktigt att du som biljettköpare och besökare tar del av innan ditt besök.

Hur tar man sig till Ericsbergs Slott?

- Ericsberg ligger utanför Katrineholm efter väg 52, på väg mot Nyköping. Man tar sig hit med bil, men det går även bussar på väg 52, då får man sedan gå 1 km till slottet.

Kan man parkera vid området?

- Det finns parkering på området i närheten av konserten

Vad finns det för mat & dryck på området?

- Det kommer finnas ett utbud av mat samt barer med öl, vin och alkoholfria alternativ på området.

Vad får jag inte ta med mig in på konsertområdet?

- Mat, dryck, flaskor, selfiepinnar, djur, tillhyggen, stolar/pallar, knivar, paraplyer, barnvagnar och systemkameror, videokameror eller annat som bedöms olämpligt får ej medtagas in på konsertområdet.

Finns det sittplats på området?

- Det är ståplats på konserten. Om man vill kan man ta med sig en filt och slå sig ned på gräset, detta gäller dock inte området framför scenen. I övrigt finns inga sittplatser på området. Av säkerhetsskäl får man inte ta med egna stolar eller fällstolar in på konsertområdet.

Hur ser tillgängligheten ut?

- Av säkerhetsskäl måste tillgänglighetsplats bokas på separata platser. Priset är samma som för vanlig biljett. Ledsagare medföljer utan kostnad mot uppvisande av ledsagarintyg. Det finns tillgänglighetsanpassad toalett på området.

Finns det toaletter på området?

- Det finns toaletter på området, samt tillgänglighetsanpassad toalett.

Vad händer om man plankar in på området?

- Alla plankare polisanmäls & avvisas från platsen. Plankning kan leda till åtal och böter.

Finns det sjukvårdare och säkerhetspersonal på området?

- Ja, det kommer att finnas sjukvårdare samt ordningsvakter på området.

Vad är det för åldersgräns?

- Vi följer Folkhälsomyndighetens ljudrekommendationer vilket innebär att du måste vara 13 år och uppåt för att komma in på konserten. För att handla öl eller vin på serveringarna måste du vara 18 år eller äldre.

Varför kan inte jag som förälder ta ansvar för mitt barns hörsel när vi går på konsert?

- Många undrar varför en som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur en skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Hur köper jag biljett?

- Biljetter köps på www.tickster.com. Biljetterna är inte personliga. Har du andra frågor eller funderingar, kontakta Ticksters kundtjänst på tel 0771-47 70 70 eller maila support@tickster.com
Om du har frågor som vi inte lyckats besvara här är du välkommen att kontakta oss på info@brink-berger.se eller 018-10 00 65.