Mitt i sköna Södermanland ligger Ericsbergs Slott, ett av Sveriges finaste Barockslott. I dag är det 8:e generationen av familjen Bonde som driver gården.

Vi på Ericsbergs slott kan erbjuda er att ha möten i inspirerande, rofyllda och historiska miljöer. Mötena kan man välja på att ha i spannstallet, selkammaren, orangeriet eller muséet. Alla platserna har en unik miljö. På Ericsberg går det att boka helpensionskonferenser, dagkonferenser eller kick off.

Ericsberg är ingen konferens fabrik, utan en fullt fungerande gård, med flera verksamhetsben att stå på.

När man väljer att ha mötet på Ericsberg, serverar vi gärna mat som kommer från gården, viltkött, fisk, fågel eller kräftor när den tiden är. Vårt boende ligger i slottets flygelbyggnader, där gästrummen är fint inredda. I varje rum finns morgonrock, i slottsflyglarna så delar rummen på dusch och toalett. Tre av flyglarna ligger bara ett stenkast från Ericsbergs sjön, där vi både har bryggflotte och ett kallbadhus.

Under er konferens eller kick off på Ericsberg kan det både varar roligt och givande att också boka in en aktivitet för gruppen. Vi kan ordna allt ifrån viltsafaris, yoga och stress hantering, provningar av olika slag samt en hel del guidningar i fina miljöer.